Krabbendam vertelt over zorgen over Feyenoord en Priske

Krabbendam ziet harde werker bij Feyenoord: 'Materiaalman moet hem binnen laten'

16 september om 19:29

Martijn Krabbendam maakt zich zorgen over het huidige Feyenoord van trainer Brian Priske. Volgens de clubwatcher van de Rotterdammers is de nieuwe coach altijd als eerste op de club, maar vraagt hij zich af of de match met Feyenoord wel de juiste is.

"Het is wel code oranje. Feyenoord kan zich niet veel meer permitteren nu", luidt het oordeel van Krabbendam in Voetbalpraat van ESPN. "Priske moet heel snel Feyenoord naar zijn hand gaan zetten, want anders ben ik bang dat dat groepsgesprek het enige is dat mensen van hem gaan herinneren bij Feyenoord. Dat past gewoon niet bij Feyenoord. Dat klikt niet."

Krabbendam vindt ook de vele blessures en de fitheid bij Feyenoord negatief opvallen. "Als je Gijs Smal zag tegen het einde. Het leek wel of die bergop liep. Gjivai Zechiël moest eraf, Thomas Beelen bleef achter met een blessure. Calvin Stengs en Hugo Bueno zijn geblesseerd, dus er zijn wel wat blessures ja."

Toch ziet de Feyenoord-watcher wel dat Priske keihard werkt en zijn uiterste best doet bij Feyenoord. "Het is wel zo dat hij als eerste op de club is. De materiaalmannen en de jongens die dat gras allemaal doen, moeten de deur voor hem open doen. Hij gaat ook als laatste weg, dus hij is de hele dag bezig op complex 1908."