PSV moet Nederlandse eer hooghouden: 50x je inleg bij zege op Juventus!

PSV moet Nederlandse eer hooghouden: 50x je inleg bij zege op Juventus!

17 september om 11:00
Laatste update: 17 september om 12:49

ADVERTORIAL - Na een lange tijd wachten begint dinsdagavond eindelijk de Champions League met haar nieuwe opzet. PSV mag direct laten zien wat het waard is in Europa en zal hopen de huid duur te verkopen op bezoek bij Juventus. Pak bij TOTO maar liefst 50x je inleg als nieuwe speler wanneer PSV van Juventus wint! 

Zo werkt de actie van TOTO

TOTO biedt bij deze wedstrijd een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Zet maximaal €1 en ontvang vervolgens €50 wanneer PSV van Juventus wint! Volg de stappen hieronder om de welkomstbonus te claimen.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt
2. Stort €10 en claim de bonus. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen
3. Ga naar de wedstrijd Juventus - PSV en zet maximaal €1 in op 'Resultaat: PSV'
4. Wint PSV van Juventus? Dan verandert je euro in €50!

Klik hier om de welkomstactie van TOTO te spelen!

Kansen voor PSV in Turijn

Juventus is een gigantische club van naam, maar de ploeg uit Turijn is niet ideaal aan het seizoen begonnen. De Italianen verspeelden al twee keer punten in de Serie A, waaronder tegen Empoli, dat vorig seizoen nét niet degradeerde. Zelfs met de komst van Teun Koopmeiners heeft PSV, dat ongenaakbaar is in de Eredivisie, een goede kans. Bovendien kan trainer Peter Bosz ook over Noa Lang beschikken en de linksbuiten kan het elke verdediging lastig maken.

Al speler bij TOTO?

Geen zorgen! Ook voor bestaande spelers heeft TOTO een fraaie actie klaarstaan voor deze wedstrijd: de Lekker Man-special. De LMS is een verhoogde quotering die beschikbaar is voor alle spelers vanaf 18 jaar. Deze keer draait de LMS om Luuk de Jong: schiet de spits minstens één keer op doel tegen Juventus? Dan pak je een verhoogde quotering van 2.00! Normaliter staat hier een quotering van ongeveer 1.55 voor. De maximale inleg voor de LMS is €20. 

De Vroege Uitbetaling

TOTO staat voor deze Europese wedstrijd van PSV klaar met de Vroege Uitbetaling! Staat de ploeg van jouw keuze voor met twee doelpunten verschil? Dan wordt je weddenschap automatisch winnend, zelfs wanneer de tegenstander een comeback weet te forceren. In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust