Timber wil nieuwe aanvoerdersband direct eer aandoen in lastig Gronings duel

Timber wil nieuwe aanvoerdersband direct eer aandoen in lastig Gronings duel

14 september om 15:30
Laatste update: 14 september om 15:41

ADVERTORIAL - Quinten Timber heeft een fraaie week achter de rug en de middenvelder hoopt deze lijn door te trekken bij Feyenoord in het uitduel met FC Groningen. De speler is de gloednieuwe aanvoerder van de Rotterdammers én speelde twee goede wedstrijden bij Oranje. Unibet staat klaar met de Uitblinker: een verhoogde odd voor een hoofdrol van Timber in Groningen! 

Schitteren met tweelingbroer, nu 'back to business'

Timber kwam de afgelopen interlandperiode in actie tegen zowel Bosnië en Herzegovina als Duitsland en daarmee werden de broertjes Timber de eerste tweelingbroers in twintig jaar tijd die samen op het veld stonden bij Oranje. De middenvelder maakte een sterke indruk en kreeg vervolgens bovendien te horen dat hij de nieuwe aanvoerder van Feyenoord is en de taken overneemt van Gernot Trauner. 

De Uitblinker richt zich volledig op Timber: scoort de middenvelder tegen FC Groningen? Dan pak je een verhoogde odd van maar liefst 2.80! Normaliter ligt deze odd rond de 2.30. Timber scoorde in de afgelopen speelronde al tegen Sparta, waardoor Feyenoord nog een punt wist te pakken in de stadsderby. De Uitblinker kent een maximale inleg van €15 en is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust