Ramaj nog altijd verrast door keuze Farioli:

Ramaj doet boekje open na besluit Farioli: "Was verrast, net als iedereen"

13 september om 22:50
Laatste update: 13 september om 22:55

Diant Ramaj hield vrijdag de nul bij Jong Ajax, maar de doelman van de Amsterdammers had liever bij de eerste ploeg gezeten. In gesprek met ESPN doet de Duits-Kosovaarse sluitpost zijn verhaal over het plotse besluit van trainer Francesco Farioli om Remko Pasveer eerste keus te maken. 

Jong Ajax won vrijdag met 0-1 op bezoek bij SC Cambuur en daar kan Ramaj tevreden mee zijn. De doelman hoopt dat alle chaos voorlopig is afgelopen. "Er is een hoop gedoe geweest. Zoals iedereen weet, begin ik niet meer als eerste keeper bij Ajax. Ik doe nu elke dag mijn best om weer terug te keren en weer te spelen in officiële wedstrijden, ook voor Jong Ajax. Ik probeer er te zijn en de ploeg te helpen, vandaag was dat Jong Ajax."

Farioli koos vlak na zijn komst als hoofdtrainer van Ajax dat Pasveer, inmiddels 40 jaar oud, als eerste keus onder de lat staat. "Ja, ik was verrast, net zoals iedereen. Dat is de keuze van de trainer, hij is de baas, zelfs als ik het er niet mee eens ben. Ik moet elke dag mijn best doen, binnen en buiten het veld. Vandaag voelt het goed om met nul tegengoals deze wedstrijd te winnen in een mooi stadion", besluit Ramaj. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!