Nagalo in afwachting van werkvergunning bij PSV

'Nieuweling laat interlands schieten, debuut kan nog een tijdje duren'

11 september om 09:22
Laatste update: 11 september om 09:51

PSV-versterking Adamo Nagalo is nog in afwachting van zijn werkvergunning, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De verdediger mag niet met de groep meetrainen en is bezig met een individueel programma. 'Nagalo is de komende weken waarschijnlijk nog niet meteen honderd procent inzetbaar bij PSV', klinkt het.

De afgelopen week is Nagalo in Nederland gebleven om te werken aan zijn fitheid. Eigenlijk zou hij afreizen naar Burkina Faso om twee interlands af te werken, maar hier ging een streep doorheen. 'Op dit moment is Nagalo gewoon in de buurt van Eindhoven en wacht hij op documenten om aan de slag te kunnen', schrijft het ED.

Zodra Nagalo zijn werkvergunning heeft gekregen, kan hij onderdeel zijn van de selectie van PSV. Volgens het ED gebeurt dit 'normaal gesproken' deze week nog, maar tot die tijd mag de nieuweling niet meetrainen met de selectie van Peter Bosz en moet hij een individueel programma afwerken.

In de komende weken zal Nagalo waarschijnlijk niet honderd procent inzetbaar zijn voor Bosz, want hij komt terug van een blessure. Bij zijn vorige club FC Nordsjaelland speelde de verdediger nauwelijks. 'PSV hoopt hem op korte termijn te kunnen inpassen bij competitie- en Champions League-wedstrijden', besluit het medium,