Flamingo over Jong Oranje en PSV

'Nog niemand bij PSV gehoord over de nederlaag van vorig seizoen tegen NEC'

10 september om 09:19

Ryan Flamingo zit uitstekend in zijn vel na vier gewonnen Eredivisie-wedstrijden met PSV én de plaatsing voor het EK Onder-21 met Oranje. Er komt een hele belangrijke periode aan voor PSV, maar de focus ligt op NEC, waar de Eindhovenaren vorig seizoen van verloren.

Jong Oranje won maandagavond met 3-1 van de leeftijdsgenoten van Georgië en plaatste zich daarmee voor het aanstaande beloften EK in Slowakije. "Als het kan en past, wil ik er graag heen", begint Flamingo tegenover het Eindhovens Dagblad. "Maar eerst zet ik nu alles op goed presteren met PSV. We staan voor een hele belangrijke periode en moeten vol aan de bak."

Dit weekend staat voor PSV de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma. PSV verloor afgelopen seizoen slechts één competitiewedstrijd, uitgerekend tegen NEC. "Ik heb nog niemand bij PSV gehoord over de nederlaag van vorig seizoen tegen NEC. Of dat een extra reden is om de punten te pakken, weet ik niet", vervolgt Flamingo.

De regerend landskampioen is weer uitstekend begonnen aan het seizoen met vier overwinning uit vier wedstrijden. Die start wil Flamingo een goed vervolg geven tegen de club uit Nijmegen. "Wij moeten sowieso winnen en met ons publiek erachter een goede wedstrijd neerzetten. Winnen, dat moet bij PSV", aldus de 21-jarige verdediger.