Galatasaray geïnteresseerd in voormalig PSV-target Zalewski

'Ajax-opponent Galatasaray gaat proberen om voormalig PSV-target los te weken'

9 september om 12:47
Laatste update: 9 september om 19:49

Galatasaray probeert om Nicola Zalewski los te weken bij AS Roma, zo meldt Gianluca di Marzio. Eerder was de Poolse international nadrukkelijk in beeld bij PSV, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer.

'In de komende uren zal Galatasaray proberen om Zalewski definitief over te nemen van AS Roma', klinkt het. De Turkse transfermarkt is nog open tot en met vrijdag 13 september. Na de komst van Victor Osimhen (Napoli) hoopt Galatasaray voor de deadline nog een keer te shoppen in de Serie A.

Naar verluidt heeft PSV in een eerder stadium een bod neergelegd van negen miljoen euro bij AS Roma voor de diensten van Zalewski, die zelf twijfelde over de overstap naar Eindhoven. De Eindhovenaren wilden met de Pool de problemen op de linksbackpositie oplossen, maar ze zagen in hem óók een optie op linksbuiten. Uiteindelijk slaagde PSV er niet in om Zalewski te overtuigen van een transfer.

Indien Galatasaray Zalewski weet los te weken bij AS Roma, moet Ajax rekening gaan houden met de Pools international. Op 30 januari komt de Turkse ploeg op bezoek in de Johan Cruijff ArenA in het kader van de Europa League.