Van Ewijk reageert op interesse van PSV

'Ik was me niet bewust van interesse van PSV, ik blijf mijn eigen ding doen'

6 september om 18:15

Milan van Ewijk heeft in de afgelopen transferperiode niets vernomen van de interesse van PSV. De Eindhovenaren waren concreet in de markt voor de rechtsback, die uiteindelijk bij Coventry City is gebleven.

"Nee, daar was ik me niet van bewust, ik blijf mijn eigen ding doen", antwoordt Van Ewijk bij Coventry Telegraph als hij gevraagd wordt naar de interesse van PSV. "Deze dingen kunnen afleiden, maar ik blijf me gewoon richten op de wedstrijden die ik wil spelen."

Van Ewijk merkt wel dat hij stappen maakt in de laatste seizoenen. "Het is leuk om te weten dat dat soort teams naar mij kijken en analyseren, maar ik concentreer me op Coventry", stelt de verdediger. "Voor mij is het niet nodig om na te denken over een transfer. Ik hoor het wel van mijn zaakwaarnemers, dus ik zit er niet echt mee."

Bij Coventry City zit Van Ewijk op dit moment uitstekend op zijn plek. De ambitie van de club is duidelijk: promoveren naar de Premier League. "Ik denk ook dat het een grote droom is van elke speler in het team om in de Premier League te spelen. We hopen allemaal dat we er uiteindelijk komen, door directe promotie of via de play-offs. Maar ik denk dat iedereen dezelfde ambitie heeft."

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!