Na Hilgers kiest ook broertje Reijnders voor Indonesië

Broertje Reijnders kiest voor ander land en maakt interlandswitch

6 september om 17:18

Na Mees Hilgers gaat ook Eliano Reijnders, het jongere broertje van Oranje-international Tijjani Reijnders, in de toekomst interlands spelen voor Indonesië. In de huidige interlandperiode zal het tweetal kennismaken met de huidige selectie, maar ze zullen nog even moeten wachten op een eventueel debuut.

In de huidige selectie van Indonesië zitten bekende namen als Maarten Paes, Justin Hubner, Jay Idzes, Shayne Pattynama, Calvin Verdonk, Thom Haye, Ivar Jenner, Nathan Tjoe-A-On en Ragnar Oratmangoen. Hilgers en Reijnders kunnen in de volgende interlandperiode, waarin duels met Bahrein en China staan te wachten, hun debuut gaan maken voor Indonesië.

In de komende interlandperiodes staan er voor Indonesië voornamelijk wedstrijden te wachten in de WK-kwalificatie. Het land is in de groep gekoppeld aan Japan, Bahrein, Saudi-Arabië, Australië en China. Deze week werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Saudi-Arabië. Op dinsdag neemt Indonesië het op tegen Australië.

Reijnders speelde geen enkele jeugdinterland voor Nederland. Nu heeft hij besloten om vol voor zijn kans te gaan als international van Indonesië. Voor de middenvelder staat de teller momenteel op 88 wedstrijden in de Eredivisie.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!