Opsteker voor Malacia: oud-Feyenoorder ingeschreven voor Europa League

Opsteker voor Ten Hag: oud-Feyenoorder ingeschreven voor Europa League

5 september om 18:33

Goed nieuws voor Tyrell Malacia. De Nederlandse back, die sinds zijn overgang van Feyenoord naar Manchester United vele tegenslagen heeft gekend, is door Manchester United opgenomen in de selectie voor de Europa League. Dat blijkt uit de spelerslijst die de club naar buiten heeft gebracht.

Malacia kende geen slechte start bij Manchester United en kwam in zijn eerste seizoen tot 39 officiële wedstrijden voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. Sinds mei 2023 staat de linksback echter aan de kant en sindsdien kwam hij geen minuut in actie. In het voorgaande seizoen kwam de voormalig Feyenoorder dus geen seconde in actie voor zijn club. In februari leek Malacia terug te keren in de wedstrijdselectie van The Red Devils, maar een maand later meldde trainer Erik ten Hag plots dat Malacia in het restant van het seizoen geen minuten meer zou gaan maken

Eerder kwamen er reeds veelbelovende beelden naar buiten van Malacia, waarin hij te zien was op Carrington, het trainingcentrum van Manchester United. Daar werkte de verdediger een individueel programma af. Wanneer Malacia weer in aanmerking kan komen voor speelminuten, is nog niet bekend. Hij herstelt immers nog altijd van zijn knieblessure.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!