Danjuma over potentiële terugkeer bij het Nederlands elftal

'Ik denk dat ik de kwaliteit heb om voor het Nederlands elftal uit te komen'

5 september om 09:45

Arnaut Danjuma hoopt snel terug te keren in het Nederlands elftal. De aanvaller speelt komend seizoen op huurbasis voor Girona en hoopt zich zo weer in de kijker van bondscoach Ronald Koeman te spelen.

"Ik ben er altijd klaar voor. Ik hoop altijd voor het Nederlands elftal uit te mogen komen. Het is me altijd een grote eer om het land te vertegenwoordigen", begint Danjuma bij het programma Rondo op Ziggo Sport.

Danjuma begon het seizoen in Spanje sterk door voor Villarreal CF twee doelpunten te maken in twee La Liga-duels. Nog voor het sluiten van de markt, maakte de vleugelspeler de overstap naar competititegenoot Girona. "Ik heb het afgelopen jaar weinig gespeeld, dus daar moet je ook rekening mee houden natuurlijk. Ik denk dat ik dit seizoen goed begonnen ben. Ik hoop dat ik met deze goede stap ook goed het vervolg van het seizoen in kan gaan. En dan hoop ik weer bij het Nederlands elftal te kunnen aansluiten."

"Of ik denk dat ik erbij hoor? Ik denk dat ik de kwaliteit heb om voor het Nederlands elftal uit te kunnen komen, zeker." Danjuma kan zich dit seizoen gaan laten zien op het hoogste niveau. In de Champions League zijn onder meer Feyenoord en PSV de tegenstander.