Ronaldo ambitieus na EK-exit, vedette rekent op jeugd tegen Kroatië

Ronaldo ambitieus na EK-exit, vedette rekent op jeugd tegen Kroatië

5 september om 12:00

ADVERTORIAL - Portugal en Kroatië staan donderdagavond tegenover elkaar in de Nations League en voor Cristiano Ronaldo zal het een van de laatste toernooien zijn voordat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. De spits werd deze keer niet genomineerd voor de Ballon d'Or, maar heeft een ploeggenoot bij Portugal die wél in het rijtje wist te komen. Unibet staat klaar voor deze mooie pot! 

Ronaldo vertrouwt op twintigers

Met 130 goals in 212 interlands is Ronaldo het bij de nationale ploeg gewend alle records te breken, maar op het EK ging het de superster minder voor de wind. De Portugees wist voor het eerst in twintig jaar tijd niet te scoren op een EK en moet er wellicht aan geloven dat het tijd wordt om aan een afscheid te denken, vooral nadat goede vriend Pepe (41) ook al aftrad. In de laatste vijf wedstrijden vond Ronaldo niet meer het net, maar een goal tegen Kroatië zou goed uitkomen voor de speler.

Ronaldo is nog altijd favoriet om te scoren in het duel met een odd van 2.05, maar dan zal de spits wel een perfecte toevoer nodig hebben. Met Bruno Fernandes en Ballon d'Or-kandidaat Vitinha heeft Ronaldo in ieder geval een bekwaam duo achter zich staan. Een assist van Fernandes levert je 4.40 keer je inleg op, een assist van Vitinha staat op 6.75.

Indien Ronaldo niet het doel weet te treffen, gaat de hoop uit naar Rafael Leão. De vleugelspeler schittert bij AC Milan en zal hopen de natalenschap van Ronaldo gedeeltelijk te kunnen opvangen wanneer de vedette ermee stopt. Een goal van Leão levert je 5.30 keer je inleg op!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust