PSV gaat op zoek naar vervanger van Lozano

'Stewart kan kort rust pakken bij PSV: eerste taak voor de winter is duidelijk'

4 september om 08:55

PSV gaat in de winter op zoek naar een nieuwe aanvaller, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Hirving Lozano vertrekt na de eerste seizoenshelft naar San Diego en dus moet technisch directeur Ernest Stewart een vervanger aan gaan trekken.

Op dit moment pakt Stewart heel even zijn rust na een hectische transferperiode in Eindhoven, maar er ligt nog genoeg werk te wachten voor de technisch directeur. In de winter ligt de prioriteit bij het aantrekken van een vervanger voor Lozano, die naar de Verenigde Staten gaat verkassen. 'Er is genoeg tijd om nu te scouten en over een paar maanden een definitieve keuze te maken', klinkt het.

Daarnaast wil PSV de contracten van Joey Veerman, Johan Bakayoko en Olivier Boscagli gaan verlengen om de druk op hun arbeidsrechtelijke verhouding met PSV te voorkomen. Ze willen niet weer dezelfde situaties hebben als met Boscagli en Jordan Teze. Stewart wil Veerman en Bakayoko, wie nog twee jaar onder contract staan, snel langer vastleggen. 'PSV kan bij een eenjarig contract in principe geen absolute hoofdprijs meer vragen op het moment dat er interesse is voor een speler', zo valt er te lezen.

Ook gaat er wellicht iets gebeuren met het contract van Jerdy Schouten, die indruk maakte in zijn eerste seizoen bij PSV. 'Een verbetering van zijn contract met een aantal afspraken over een toekomstige transfer lijkt wenselijk', schrijft het ED. De huidige verbintenis van Schouten loopt nog door tot medio 2028.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!