Driessen laakt transfer Bergwijn

Driessen laakt 'onbegrijpelijke' transfer: 'Als ik zijn bankrekening zie...'

3 september om 16:53

Valentijn Driessen snapt niets van de clubkeuze van Steven Bergwijn. De buitenspeler maakte vlak voor de deadline de overstap naar Al Ittihad in Saudi-Arabië, iets waar Driessen geen begrip voor heeft, zo geeft de journalist van De Telegraaf aan.

"Als ik zijn bankrekening zie dan denk ik dat het niet nodig is", stelt Driessen, die niets begrijpt van de keuze van Bergwijn. "Hij was bij Ajax al veruit de best verdienende speler en hij zal bij Tottenham Hotspur ook genoeg verdiend hebben. Sportief gezien vind ik het helemaal onbegrijpelijk, Ronald Koeman heeft er al een streep doorheen gezet", verwijst Driessen naar de bondscoach, die uitsprak dat een 26-jarige speler zijn club niet om financiële redenen moet kiezen.

Driessen geeft met een knipoog aan de stap alleen te begrijpen als Bergwijn de kleinkinderen van zijn kleinkinderen een onbezorgde toekomst wil bezorgen. "Dan heeft hij een hele goede beslissing genomen door naar de zandbak te gaan, maar ik denk dat de sportieve carrière van Steven Bergwijn, die eigenlijk bij Ajax al in het slop was geraakt, wel einde verhaal is."