'Almere City versterkt zich met Tahiri'

'Almere City versterkt middenveld met transfervrije Eredivisie-bekende'

3 september om 15:23

Almere City FC gaat zich versterken met Anas Tahiri. De middenvelder zal zich volgens Voetbal International voor één seizoen aan de club verbinden, met een optie voor nog een jaar.

Tahiri is transfervrij nadat hij uit zijn contract liep bij sc Heerenveen, waarvoor hij in het voorgaande seizoen nog 24 wedstrijden in de Eredivisie speelde, waarin hij goed was voor vier doelpunten en twee assists. Bij Almere moet de Marokkaan de opvolger worden van Stije Resink, die onlangs naar FC Groningen vertrok. Tahiri hoopt zich in dienst van Almere in de kijker te spelen, met het oog op een eventuele vervolgstap.

De voormalig jeugdinternational van Marokko streek in de winter van 2022 neer bij Heerenveen, na eerder bij RKC Waalwijk, Lierse SK en GFR Cluj actief te zijn geweest. In eerste instantie was Tahiri bij de Friezen veelal basisspeler, maar in zijn laatste seizoen in Heerenveen was de middenvelder vaker invaller. Naar verluidt onderzoekt Almere nog meer transfervrije opties, meer is de staf tevreden met de huidige selectie.



#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!