Bakayoko bevestigt interesse vanuit Saudi-Arabië

Bakayoko bevestigt geruchten: 'Vandaar dat alles rondom de transfer meteen stopte'

3 september om 13:01

Johan Bakayoko kon afgelopen transferperiode de naar Saudi-Arabië verkassen. De vleugelaanvaller vindt dat hij nog niet toe is aan de stap naar het Midden-Oosten en hij is blij om bij PSV te blijven.

Naar verluidt kon Bakayoko in Saudi-Arabië zijn eigen salaris bepalen en PSV een transfersom van ongeveer vijftig miljoen euro laten ontvangen. Er was één club serieus in de markt voor de diensten van de Belg, die uiteindelijk besloot om langer in Eindhoven te blijven. "Ik ben heel blij. Ik ben nog steeds met mijn vrienden en met de mensen die ik lief heb. Daarbij speel ik nog steeds bij de beste club van Nederland", aldus Bakayoko in gesprek met ESPN.

"Ik zal het kort houden. Ik wil zelf niet gaan", gaat Bakayoko verder. "Vandaar dat alles rondom de transfer ook meteen stopte. Mijn familie zit hier goed bij PSV en dan ben ik tevreden. Dan is geld niks waard."

Eerder gaf Bakayoko tegenover VoetbalPrimeur aan dat er ook interesse was vanuit de Europese top. "Er kwamen wel aanbiedingen van topploegen, maar ik heb gekeken naar wat ik wil op dit moment en dat is bij PSV blijven." 

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!