VVV strikt De Waal op huurbasis

Willem II laat overbodige middenvelder vlieguren maken in de KKD

3 september om 11:31
Laatste update: 3 september om 11:42

VVV-Venlo heeft zich tijdens de laatste uren van de zomerse transfermarkt versterkt met Max de Waal. De Limburgse club heeft hem via de online kanalen gepresenteerd. De Waal komt op huurbasis over van Willem II.

De 22-jarige middenvelder annex aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij verschillende keren werd verhuurd. Vorig jaar namen de Tilburgers hem transfervrij over van Ajax. Bij Willem II wist hij echter nooit een vaste basisplaats af te dwingen en dit seizoen in de Eredivisie kwam hij nog geen minuut in actie.

VVV bood hem een uitweg en huurt de middenvelder van de Eredivisionist. "Ik wil graag minuten maken en ik ben blij dat deze kans voorbijkwam. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en dat is erg belangrijk voor me. VVV is een hele mooie club, dat beeld werd al snel bevestigd. Ik kan dan ook niet wachten om te beginnen en te gaan vlammen in het VVV-shirt", reageert De Waal.

VVV-trainer John Lammers heeft daarmee zijn selectie compleet. "Ik ben blij dat we met Max nog een extra aanvallende middenvelder in huis hebben kunnen halen. Hij is een talentvolle speler die ons extra power geeft en daarnaast heeft hij al bewezen dat hij een speler is die in de zestien kan komen en kan scoren. We zien in Max dus een welkome versterking voor onze selectie, die nu helemaal compleet is", aldus Lammers.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!