Boëtius hoopt op terugkeer bij Feyenoord

'Voor mij is de ultieme droom om thuis te komen bij Feyenoord'

3 september om 08:42
Laatste update: 4 september om 17:50

Jean-Paul Boëtius hoopt in de toekomst terug te keren bij Feyenoord. De enkelvoudig Oranje-international zit op dit moment zonder club, nadat hij is hersteld van zowel teelbalkanker als lymfeklierkanker.

"Als je kijkt waar ik vandaan kom het afgelopen jaar, is voor mij de ultieme droom om thuis te komen", vertelt Boëtius bij ESPN. "Dan weten jullie wel welke club ik bedoel: Feyenoord. Dat is mijn ultieme droom."

De laatste club waar Boëtius onder contract stond was het Duitse Hertha BSC, waar zijn contract doorliep tot juli 2023. Op welke positie gaat Boëtius zich nu richten in het voetbal? "Ik ben nu een middenvelder: een acht, een tien of een zes. Ik ben op die posities gaan spelen, nadat ik voor Mainz (vanaf de zomer van 2018, red.) ben gaan spelen en dat beviel heel goed."

Op 31 juli kwam Boëtius met het nieuws naar buiten dat hij voor de tweede keer schoon is verklaard. Eerder werden er uitzaaiingen geconstateerd, maar chemotherapie en behandelingen hebben hun vruchten afgeworpen. "Het gaat goed met me en ik heb goed nieuws gekregen vanuit het ziekenhuis. We hebben de gewenste resultaten behaald. Ik zeg het nu gewoon: ik ben schoon", vertelde Boëtius destijds.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, Feyenoord & PSV en nog veel meer!