Transferplan Ajax gedwarsboomd

Transferplan Ajax gedwarsboomd: 'Hij heeft gezegd liever te blijven'

2 september om 21:54
Laatste update: 2 september om 22:04

Ajax wilde Benjamin Tahirovic deze zomer graag van de hand doen, maar de Bosniër werkt niet mee aan een vertrek. Tahirovic zou volgens Voetbal International-journalist Tim van Duijn liever in Amsterdam blijven en dat lijkt ook financiële redenen te hebben.

In de Deadline Day-show van Voetbal International bespreekt Van Duijn Tahirovic. De controleur is teruggezet naar Jong Ajax, maar lijkt toch niet te gaan vertrekken uit de Johan Cruijff Arena. "Tahirovic heeft gezegd dat hij liever bij Ajax blijft", begint Van Duijn. "Hij schijnt superkritisch te zijn in het kiezen van zijn volgende bestemming. Hij kon naar FC Kopenhagen en dat soort clubs, maar hij heeft gezegd: als ik netto kan krijgen wat ik nu bruto krijg, dan graag. Daar zijn alleen geen clubs voor."

De kans wordt steeds kleiner dat Tahirovic nog vertrekt bij Ajax. In grote landen als Engeland, Spanje, Duitsland en Italië is de transferwindow vrijdagavond al gesloten. In landen als Nederland, België en Denemarken is de window wel nog even open, maar lang duurt dat niet meer. In Turkije en Griekenland is er nog wel meer dan een week te gaan.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, Feyenoord & PSV en nog veel meer!