'Ajax-exit Bergwijn geen uitgemaakte zaak, Al Ittihad wedt op meerdere paarden'

'Ajax-exit Bergwijn geen uitgemaakte zaak, Al Ittihad wedt op meerdere paarden'

2 september om 18:16
Laatste update: 2 september om 18:30

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Al Ittihad er daadwerkelijk voor kiest om Steven Bergwijn over te nemen van Ajax, zo stelt Fabrizio Romano. Volgens de transferjournalist is de Saudische club ook bezig met een transfer van Galeno, terwijl maar één van de twee aanvallers de overstap kan maken.

Al Ittihad wil op de laatste dag van de Nederlandse en Saudische transferperiode graag nog een buitenspeler aan de selectie toevoegen. De club is met Ajax akkoord over een transfer van Bergwijn, die voor maximaal 25 miljoen euro de overstap kan maken. Al Ittihad heeft echter ook een akkoord bereikt met FC Porto over een transfer van Galeno, die vijftig miljoen euro moet kosten. Dat meldt Romano, die benadrukt dat slechts één van de twee aanvallers naar de Saudische club zal trekken.

Het lijkt erop dat Al Ittihad dus op meerdere paarden wedt, enkele uren voor de deadline. Ajax is ondertussen druk bezig met Kamaldeen Sulemana, die op huurbasis over moet komen van Southampton. Dat lijkt echter wel een race tegen de klok te worden, net als de mogelijke transfer van Bergwijn.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, Feyenoord, & PSV en nog veel meer!