Al Nassr ontbindt contract van Alex Telles

Al Nassr ontbindt contract van grootverdiener, die op zoek kan naar nieuwe club

2 september om 14:52

Alex Telles kan transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. Het contract van de Braziliaanse linksback is in onderling overleg namelijk ontbonden bij het Saudische Al Nassr. Dat maakt de club maandag bekend.

Waarom Al Nassr Telles gratis de deur uit laat wandelen, wordt niet helemaal duidelijk. Er gaan geruchten rond dat trainer Luís Castro de twaalfvoudig international niet meer nodig heeft, al stond Telles in de eerste twee competitieduels van het seizoen wel negentig minuten lang op het veld bij Al Nassr. In Saudi-Arabië had de linkspoot nog één jaar contract.

Telles speelde in totaal 38 wedstrijden voor Al Nassr. Daarin was hij goed voor drie goals en vijf assists. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Saudi-Arabië maakte een jaar geleden nog ruim 4,5 miljoen euro over naar Manchester United voor de diensten van de linksback, die naar verluidt ruim acht miljoen euro per jaar verdiende bij Al Nassr. Het is nog niet duidelijk waar de transfervrije Telles zijn loopbaan nu gaat voortzetten.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Feyenoord, Ajax, PSV en nog veel meer!