Bosz wijst 'grootste transfer' aan bij PSV

Gelukkige Bosz bij PSV: 'Dat is misschien wel de grootste transfer'

1 september om 16:57

Peter Bosz toont zich gelukkig met de komst van Rick Karsdorp naar PSV. Het is volgens de trainer echter niet 'de grootste transfer' van de Eindhovenaren deze zomer.

Met Karsdorp haalde PSV de opvolger van Jordan Teze in huis. Bosz stelt desgevraagd dat hij blij is met de keuze voor de transfervrije oud-Feyenoorder. "Ja, omdat het een speler is die wij goed kunnen gebruiken. Hij heeft ervaring, is een goede speler. Het is een jongen die gif meebrengt en daar hou ik wel van", zegt hij bij ESPN.

Verder wilde Bosz, kort voor het duel met Go Ahead Eagles, niet al te veel kwijt over Karsdorp. "Of hij fit is? Daar ga ik me vanaf maandag mee bezighouden. Niet nu. Ik heb een idee, maar we gaan zo een wedstrijd spelen! Dan ga ik me niet met Karsdorp bezighouden, die doet nu niet mee. Nagalo? Ook totaal niet. Dat zou toch raar zijn? Want hij gaat ook niet spelen. Nee, ik heb ook niet geïnformeerd."

Bovendien is het behouden van steunpilaren als Walter Benítez, Olivier Boscagli, Jerdy Schouten, Joey Veerman en Johan Bakayoko 'misschien wel de grootste transfer' van PSV. "Al die jongens hebben we binnenboord kunnen houden. Ik ben heel blij dat ze er nog zijn. Als Nagalo komt, hebben we de posities ingevuld die we wilden. Of er nog iets gaat gebeuren, daar ga ik me maandag mee bezighouden."