'PSV wil nog een verdediger'

'PSV wil na komst van verdedigers nog één 'kers op de taart' binnenhalen'

1 september om 13:51
Laatste update: 1 september om 14:22

PSV hoopt voor het verstrijken van de transferdeadline nog een veelzijdige verdediger binnen te hengelen. Dat meldt Voetbal International. De Eindhovenaren rondden dit weekend de komst van Adamo Nagalo en de al gepresenteerde Rick Karsdorp af.

Earnest Stewart en co. hopen deze transferperiode nog een verdediger halen die links in het centrum én op linksback uit de voeten kan, meldt clubwatcher Marco Timmer. De Eindhovenaren hopen daarmee het gemis van Sergiño Dest op te vangen. 'Het zou de kers op de taart zijn in deze window, waarin PSV de kroonjuwelen in de club hield', klinkt het. Ondanks de wens wordt het geen 'halen om het halen' worden voor PSV.

Lang kampte PSV met grote problemen in de achterhoede. Jordan Teze vertrok naar AS Monaco, André Ramalho liep net als Patrick van Aanholt transfervrij de deur uit en Dest is nog maanden uit de roulatie. Alleen van de komst van Ryan Flamingo was PSV al verzekerd. Daardoor moet Peter Bosz vooralsnog steevast voor Richard Ledezma op rechtsback en Fredrik Oppegard op linksback kiezen in de achterhoede. Door de komst van Nagalo en Karsdorp heeft de oefenmeester al meer smaken.

Van Aanholt lijkt in ieder geval niet de verdediger te worden waar PSV op mikt. Het Eindhovens Dagblad en VI meldden eerder dat de terugkeer van de linksbenige verdediger onwaarschijnlijk is. Ook de geruchten over Layvin Kurzawa werden ontkend, terwijl de komst van Renan Lodi 'onaannemelijk' wordt geacht.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: