Ten Hag over clash met Liverpool van Slot

Ten Hag vol vertrouwen voor clash met Slot: 'Tegen Liverpool doen we alles goed'

1 september om 13:23

Erik ten Hag is vol vertrouwen voor de clash met het Liverpool van Arne Slot zondagmiddag. De Tukker put het geloof in zijn ploeg uit vorige ontmoetingen met The Reds en hoopt op een sensationeel duel.

"Als er één wedstrijd is waarvoor iedereen zich altijd erg snel focust, dan is het wel het bezoek van Liverpool", luidt de conclusie van Ten Hag. "Ik heb deze wedstrijd nu drie keer meegemaakt op Old Trafford. Mijn eerste zege hier bij de club, de bizarre kwartfinale van de FA Cup en de wedstrijd in april. Elke keer hebben we zo goed als alles goed gedaan. We hebben ons plan uitgevoerd, gevochten voor elke bal en onze kwaliteiten laten zien met prachtige treffers."

Ten Hag haalde een aantal versterkingen naar United deze zomer, waaronder oude bekende Matthijs de Ligt. Volgens zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta is hij in ieder geval zeer gelukkig bij United. "De club is zo veel dingen aan het verbeteren en Matthijs (De Ligt red.) heeft vertrouwen in United sinds het eerste gesprek dat we met de club hadden. Het project hier staat hij honderd procent achter."