Bij TOTO wedden op een doelpunt van Xavi Simons tegen Bayer Leverkusen

Maakt Simons weer zo'n wereldgoal met Leipzig in de topper tegen Leverkusen?

31 augustus om 15:00

ADVERTORIAL - De Bundesliga is terug en in speelronde 2 staat er gelijk een topaffiche op het programma. Bayer Leverkusen ontvangt RB Leipzig. Het is een wedstrijd waar Xavi Simons ongetwijfeld naar uit zal kijken, aangezien hij vorig seizoen nog een hoofdrol speelde. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Simons wil succes herhalen tegen wankelende defensie

Simons besloot afgelopen zomer om nog een jaar op huurbasis voor Leipzig uit te komen. De hangend op links spelende Oranje-international beleefde met name tegen Leverkusen een mooie avond. Simons was goed voor een treffer in Leverkusen en die werd later tot doelpunt van de maand verkozen. Een nieuw doelpunt van Simons kan je 5.00 keer je inzet opleveren bij TOTO. Een assist van zijn voet staat op 4.75.

Wat ook in het voordeel van Simons en zijn ploeggenoten zal spreken, is de wankelende defensie van Leverkusen. De landskampioen hield dit seizoen slechts één keer de nul en dat was in de DfB Pokal tegen FC Carl Zeiss Jena. Aan de andere kant is Leverkusen ook een team dat makkelijk scoort. Beide teams scoren heeft bijbehorende quotering van 1.51 bij TOTO.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust