Priske kijkt uit naar weerzien: 'Wordt voor mij een speciale ervaring'

Priske kijkt uit naar weerzien: 'Wordt voor mij een speciale ervaring'

29 augustus om 21:27

Brian Priske kijkt uit naar de wedstrijden van Feyenoord in de Champions League, en in het bijzonder naar het treffen met zijn oude werkgever, Sparta Praag. Ook is de trainer benieuwd naar de nieuwe opzet van het toernooi, zo geeft hij aan via de eigen kanalen van de club.

Voor Priske kwam er een speciale tegenstander uit de koker. Met Feyenoord neemt de oefenmeester het namelijk op tegen het Sparta Praag waar hij in de twee voorgaande seizoenen aan het roer stond. De Deen kijkt uit naar de ontmoeting in de Kuip. "Het wordt voor mij een speciale ervaring om tegen hen te spelen. Voor ons kan het een voordeel zijn dat we hen thuis treffen, want ik weet hoe bijzonder de Europese avonden in Praag kunnen zijn."

Ook is Priske benieuwd naar de sfeer in de Kuip, tijdens Champions League-avonden. "Daar heb ik zeer hoge verwachtingen van. Ik kijk heel erg uit naar ons avontuur in de Champions League", aldus de trainer, die benieuwd is naar hoe de nieuwe opzet van de competitie uitpakt. "Ik vond het interessant om te zien en ben benieuwd welke impact deze competitievorm gaat hebben. Elke speelronde kan er veel veranderen en de uitkomst is daardoor lastiger te voorspellen."

Feyenoord neemt het in de Champions League in eigen huis op tegen Bayern München, Bayer Leverkusen, RB Salzburg en dus Sparta Praag. Ook gaan de Rotterdammers op bezoek bij Manchester City, Benfica, LOSC Lille en Girona.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!