PSV kijkt tóch naar Rick Karsdorp

PSV gaat tóch voor Karsdorp: 'Eerder geen interesse, maar nu ineens wel'

29 augustus om 16:43
Laatste update: 29 augustus om 17:26

PSV gaat mogelijk toch achter Rick Karsdorp aan, nu zijn contract bij AS Roma ontbonden is en de verdediger transfervrij opgepikt kan worden. Eerder werd de komst van de oud-Feyenoorder nog uitgesloten. 

Dat melden PSV-watchers Marco Timmer van Voetbal International en Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op X. 'Nadat PSV eerder nog niet toehapte op Rick Karsdorp, lijkt dat te veranderen. Wellicht dat de transfervrije status van de ex-Feyenoorder daarmee te maken heeft. De interesse lijkt er dus wel degelijk te zijn', valt er onder meer te lezen. 

Op sociale media buitelen de transferjournalisten inmiddels over elkaar heen, want ook Jeroen Kapteijns van De Telegraaf heeft lucht gekregen van de interesse van PSV in Karsdorp. Kapteijns weet zelfs te melden dat de Eindhovenaren inmiddels geïnformeerd hebben bij de transfervrije rechtsback, die ook na het verstrijken van de deadline nog vastgelegd kan worden. Enige haast is toch geboden. Mocht Karsdorp met PSV de Champions League in willen, dan moet de deal niet al te lang op zich laten wachten. 

Volgens het ED heeft Karsdorp, die 123 wedstrijden voor Feyenoord achter zijn naam heeft staan, wel oren naar een terugkeer naar de Eredivisie. 'Hij wil terug naar Nederland en dat kan bij PSV, dat met spoed een rechtsback zoekt.' Naar verluidt kan Karsdorp bij PSV een contract voor meerdere seizoenen tekenen.


Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!