Tavolieri haalt uit naar Fabrizio Romano

Buitenspel: 'respectloze' Romano krijgt wind van voren van collega-transfergoeroe

29 augustus om 13:42
Laatste update: 29 augustus om 13:42

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Rel in transfergoeroe-land
Tijdens de transferperiode vliegen de transfernieuwtjes om de oren. Die worden gemeld door toonaangevende transfergoeroe's als Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio, maar de laatste tijd maken steeds meer voetbaljournalisten naam in deze wereld. Één van die namen is Sacha Tavolieri uit België. De specialist heeft het opvallend vaak bij het juiste eind, zo ook bij de transfer van El Khannouss naar Leicester City.

Dat wordt echter niet erkend door Romano, die zijn nieuwtje toeschrijft aan Bob Faesen. Tavolieri reageert woedend op de tweet van Romano. 'Het is mijn exclusieve nieuws vanaf dag één Fabrizio', klinkt het. 'Wees correct. Ik heb het al vanaf 23 augustus aangekondigd. De manier waarop je geen respect voor me toont is verschrikkelijk.'

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!

Lees meer over:

Deel via