'PSV biedt op Ricardo Mathias'

'PSV biedt miljoenenbedrag op talent Internacional, concurrentie van City Group'

29 augustus om 12:14

Een wild gerucht uit Brazilië: PSV heeft een voorstel gedaan om Ricardo Mathias over te nemen van het Braziliaanse Internacional. Dat meldt Lucas Collar van Vozes do Gigante.

Internacional heeft naar verluidt een bod van 1,5 miljoen euro ontvangen voor Mathias van PSV. De achttienjarige Braziliaan heeft een aflopend contract bij zijn club. De Eindhovenaren zouden dat graag af willen kopen, maar hebben concurrentie van onder meer de City Group van Manchester City en co. en Eagle Holdings, waar onder meer Crystal Palace en Olympique Lyon onderdeel van zijn.  

Terwijl PSV het talent over wil nemen, hoopt Internacional nog altijd te verlengen. De Braziliaanse club is met de zaakwaarnemer van de spits in gesprek over zijn contract, maar volgens het Braziliaanse medium wordt dat erg lastig. Mathias is officieel nog jeugdspeler, maar krijgt al wel zijn kansen op het hoogste niveau. De vraag is of dat genoeg is voor de 1,92 lange afmaker.

PSV heeft met Luuk de Jong en Ricardo Pepi al twee spitsen in huis, terwijl ook Jesper Uneken en Fodé Fofana nog bij Jong PSV spelen. Mogelijk is Mathias in beeld als opvolger van de naar de City Group vertrokken Jason van Duiven.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!