Stengs laat van zich horen na nieuwe blessure

Stengs geeft uitleg over nieuwe knieblessure: 'Slechter moment kan ik me niet voorstellen'

29 augustus om 08:58

Calvin Stengs heeft in een emotioneel bericht uitleg gegeven over zijn nieuwe knieblessure. De aanvallende middenvelder hield de kwetsuur over aan het duel met Sparta en hij baalt logischerwijs enorm van de nieuwe operatie die hij moet ondergaan.

'Door een moment in de wedstrijd tegen Sparta heb ik een blessure opgelopen aan mijn linkerknie', begint Stengs aan zijn uitleg via Instagram. 'Hoewel ik er daarna geen last meer van had, en het niet dezelfde knie was waar ik eerder zwaar aan geblesseerd ben geraakt, blijkt een operatie toch noodzakelijk om hiervan te herstellen.' Stengs raakte eerder meerdere malen zwaar geblesseerd aan zijn rechterknie.

Voor Stengs komt de nieuwe kwetsuur op een verschrikkelijk moment. 'Een slechter moment hiervoor kan ik bijna niet bedenken. Het seizoen is pas net begonnen en ik was ready to go. Ik ga er dan ook alles aan doen om goed en zo snel mogelijk terug te keren. Obstakels zijn er om je sterker te maken. Bedankt voor jullie support', richt Stengs zich ook nog even tot de Feyenoord-fans.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Calvin Stengs (@calvinstengs)