Spierings verruilt Frankrijk voor Brøndby IF

Spierings laat Ligue 1 achter zich en kiest voor verrassende transfer

29 augustus om 07:08
Laatste update: 29 augustus om 07:13

Stijn Spierings speelt voortaan zijn wedstrijden voor Brøndby IF. De Nederlander laat Frankrijk na vier jaar achter zich en tekent voor drie seizoenen in Denemarken.

In Denemarken is de competitie al zes speelrondes oud en Brøndby staat op dit moment vierde in de Deense Superliga. De ploeg, waar ook Sean Klaiber onderdeel van uitmaakt, sneuvelde ook al vroeg in de voorrondes van de Conference League. Spierings speelde de laatste vier jaar van zijn carrière hoofdzakelijk voor Toulouse. Hij maakte in de zomer van 2023 de overstap naar RC Lens, maar daar had de Nederlander al snel spijt van. In september van datzelfde jaar keerde Spierings op huurbasis toch terug bij Toulouse.

Spierings is zelf erg blij dat hij komende seizoenen het shirt van Brøndby mag dragen. "Ik ben erg blij dat ik bij Brøndby heb getekend. Ik kijk ernaar uit om met mijn ervaring het team te helpen om bovenin de Superliga te spelen, en de komende jaren mee te doen om Europees voetbal." Spierings speelde in Nederland voor AZ, Sparta en RKC Waalwijk, alvorens hij naar Frankrijk vertrok.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!