'PSV gaat voor Itakura, ook Hilgers een optie'

'PSV gaat voor Itakura, maar schakelt mogelijk door naar Enschede'

28 augustus om 22:50

PSV hoopt vrijdag overeenstemming te bereiken met Borussia Mönchengladbach over de transfer van Ko Itakura. Mocht dat niet lukken, dan schakelen de Eindhovenaren mogelijk door naar Mees Hilgers van FC Twente

Het beloven spannende dagen te worden in Eindhoven, waar idealiter voor het sluiten van de transfermarkt nog een verdedigende versterking wordt gepresenteerd. Itakura is op dit moment de gedroomde kandidaat, melden het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. Een 'klein' probleem: de Japanner zal minimaal 15 miljoen euro kosten en het is nog maar de vraag of PSV zo ver wil gaan. 

Mocht PSV niet de portemonnee binnenstebuiten willen keren voor Itakura, dan sluit het ED niet uit dat de regerend landskampioen doorschakelt en de blik op Enschede richt. FC Twente-verdediger Hilgers is wellicht de volgende naam op de shortlist van PSV, dat snakt naar een defensieve versterking. Arnold Bruggink, de technisch directeur van de Tukkers, liet eerder op de dag desgevraagd weten dat er nog geen concrete belangstelling was voor Hilgers. 

De Telegraaf spreekt inmiddels van een heus 'hoofdpijndossier' bij PSV en weet te melden dat ook Adamo Nagala van FC Nordsjaelland en Danilho Doekhi van Union Berlin nog altijd als opties worden beschouwd. 

Blijft Boscagli?

Olivier Boscagli lijkt in Eindhoven te blijven. PSV lijkt niet in te gaan op de miljoenen van Brighton & Hove Albion en wil de verdediger aan zijn contract houden. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!