'AS Roma wil Danjuma huren'

'AS Roma wil zesvoudig Oranje-international op huurbasis naar Italië halen'

28 augustus om 20:49
Laatste update: 28 augustus om 21:06

Arnaut Danjuma vertrekt mogelijk snel uit Spanje. De vleugelaanvaller van Villarreal kan op huurbasis naar AS Roma, dat serieus werk maakt van de komst van de Nederlander. Ook Lille hoopt op de komst van Danjuma. 

Dat meldt Voetbal International, dat weet dat Villarreal best mee wil werken aan een verhuur. De Spanjaarden zouden met het oog op volgende zomer, als het contract van Danjuma nog maar één jaar loopt, hun buitenspeler maar al te graag in de etalage zetten. 

Hoewel Danjuma dit seizoen al twee keer trefzeker was, lijkt Villarreal niet wakker te liggen van een tijdelijke exit. De Spaanse subtopper haalde met Thierry Barry en Ayoze Pérez al de nodige versterkingen in huis. 

AS Roma is naar verluidt in de markt voor een linksbuiten. Op dit moment is de 31-jarige Stephan El Shaarawy de enige speler in de selectie van Roma die zich op die positie honderd procent thuis voelt. Het naderende vertrek van Tammy Abraham, die hard op weg is naar AC Milan, geeft de Romeinen ruimte om Danjuma aan te trekken.

Ook Lille in de race

Ook vanuit Frankrijk is er serieuze interesse in de diensten van Danjuma. Lille, dat zich nog kan kwalificeren voor de Champions League, hoopt ook op de komst van de 6-voudig Oranje-international. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!