Bayern München en Al-Hilal bereiken akkoord over Coman

'Barça lijkt mis te grijpen: Bayern München en Al Hilal bereiken akkoord'

28 augustus om 08:30
Laatste update: 28 augustus om 13:37

Bayern München en Al-Hilal hebben overeenstemming bereikt voor de transfersom van Kingsley Coman, zo meldt Sky Sport. Door dit akkoord lijkt FC Barcelona naast de komst van de Fransman te grijpen.

Volgens transferspecialist Florian Plettenberg zijn Bayern en Al Hilal het eens geworden over de transfersom en de betaaltermijnen. Een transfer is nog geen uitgemaakte zaak, want Coman heeft nog niet zijn jawoord gegeven voor een overstap naar Saudi-Arabië.

Der Rekordmeister heeft aan Coman laten weten dat hij mag vertrekken, want de club heeft meer uitgaande transfers nodig om te kunnen handelen op de transfermarkt. 'Daarom is het mogelijk dat Coman niet wordt vervangen door een andere vleugelspeler. Dat is allemaal besproken', zo valt er te lezen. Ook Barça was geïnteresseerd in de diensten van Coman, maar de Catalanen lijken zijn komst te kunnen vergeten.

Max Eberl, sportief directeur van Bayern, hoopt nog voor de sluiting van de transferperiode een aantal versterkingen te verwelkomen. Zo probeert Der Rekordmeister Jonathan Tah los te weken bij Bayer Leverkusen, maar Eberl is afhankelijk van de goedkeuring van de raad van commissarissen van Bayern. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!