Fenerbahçe en Fiorentina onderhandelen over huurdeal Amrabat

'Amrabat kan na avontuur bij Manchester United verkassen naar Turkije'

28 augustus om 07:40
Laatste update: 28 augustus om 07:43

Fenerbahçe en Fiorentina zijn in onderhandeling over een mogelijke huurdeal voor Sofyan Amrabat, zo meldt Fabrizio Romano. Trainer José Mourinho wil de middenvelder graag aan zijn selectie toevoegen.

Bij Fiorentina heeft Fenerbahçe een bod neergelegd ter waarde van twee miljoen euro plus een verplichte koopoptie van twaalf miljoen euro, maar Fiorentina wil meer ontvangen voor de Marokkaans international. 'De onderhandelingen tussen Fenerbahçe en Fiorentina over Amrabat zijn in volle gang', schrijft Romano.

Eerder kwam naar buiten dat Mourinho 'pusht' om Amrabat los te weken bij Fiorentina. Naast Fenerbahçe heeft ook Everton een aanbod neergelegd bij de middenvelder. Het is niet bekend of Amrabat openstaat voor een nieuw avontuur in de Premier League. Naar verluidt hebben eerder ook Juventus en Atlético Madrid navraag gedaan bij de 27-jarige international.

Vorig seizoen speelde Amrabat op huurbasis voor het Manchester United van Erik ten Hag. Een langer verblijf bij The Red Devils werd niet uitgesloten, want de middenvelder gold als een alternatief voor Manuel Ugarte, die uiteindelijk voor minimaal vijftig miljoen euro naar Manchester is verkast. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!