Van der Gijp vermoedt reden voor boosheid Lang: 'Hij raakt geen knikker'

Van der Gijp ziet reden voor boosheid bij Lang: 'Was een transfer van niks'

27 augustus om 07:15
Laatste update: 27 augustus om 11:18

René van der Gijp en Johan Derksen kijken niet op van het gedrag dat Noa Lang vertoonde nadat PSV-trainer Peter Bosz hem tegen Almere City FC naar de kant haalde. Het is niks nieuws, meent het duo van Vandaag Inside.

"Bij iedere club zitten er wel één of twee die een beetje onaangepast gedrag vertonen. Ik denk dat je je bij Noa Lang eerder zorgen moet maken als hij het een half jaar niet doet", meent Van der Gijp. "Dit hoort bij hem. Hij schopt dan tegen een bidon aan. Een ander doet het niet, hij wel."

"Als je Noa Lang binnenhaalt, dan moet je accepteren dat dit gaat gebeuren", vult Derksen aan. "Ik vond dat Peter Bosz er goed op reageerde, die zei dat hij er eigenlijk wel om moest lachen omdat het een beetje vreemd is." Van der Gijp denkt dat de woede van Lang niet direct door de wissel komt. "Hij is natuurlijk slecht uit die blessure gekomen. Hij raakt geen knikker, dat doet hem pijn natuurlijk."

"Het was natuurlijk, als je heel eerlijk bent, een transfer van niks. Van Club Brugge naar PSV. Hij had zich denk ik wel wat anders voorgesteld", vervolgt de voormalig buitenspeler van onder meer Sparta en PSV, die vindt dat Lang zijn goede begin bij PSV geen vervolg heeft kunnen geven. Derksen is het daarmee eens. "Dat was bij Ajax, FC Twente en Brugge ook. Unieke, mooie momenten, en verder ellende."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!