Bij Unibet wedden op een overwinning van het Ajax van tegen Jagiellonia Bialystok

Beleeft Ajax weer zo'n eenvoudige avond tegen Jagiellonia? €10 wordt €50 bij zege!

29 augustus om 19:00
Laatste update: 29 augustus om 19:06

ADVERTORIAL - Ajax kan zich donderdagavond plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. De Amsterdammers verdedigen een voorsprong tegen Jagiellonia Bialystok, de Poolse club waar afgelopen donderdag nog zeer eenvoudig met 1-4 van werd gewonnen. Pak bij bookmaker Unibet €50 aan Free Bets wanneer je €10 inzet op een overwinning van Ajax!

Zo werkt de actie van Unibet

- Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel
- Maak een nieuw account aan en selecteer de promotie 'wed €10 en ontvang €50 aan Free Bets'
- Ga naar de wedstrijd Ajax - Jagiellonia Bialystok
- Plaats een weddenschap

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Zet €10 in op Ajax - Jagiellonia Bialystok, bijvoorbeeld op winst van de thuisploeg en ontvang €50 aan Free Bets!

Klik hier om de welkomstactie bij Unibet te spelen! 

Ajax kwam snel op achterstand tegen Jagiellonia, maar liet daarna zien dat het een maatje te groot is voor de Poolse kampioen. De Amsterdammers kregen daarnaast ook nog eens een week rust in aanloop naar de return. Voor Jagiellonia gold dat niet. Zij verloren met 3-1 van Katowice. Met een quotering van 1.38 heeft Unibet in ieder geval veel vertrouwen in een overwinning voor Ajax.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust