Feyenoord heeft Andreev op het oog als Bijlow-opvolger

'Feyenoord vindt in Bulgarije mogelijke Bijlow-opvolger, eerste bod in de maak'

26 augustus om 10:46

Feyenoord ziet in Plamen Andreev een mogelijke opvolger voor Justin Bijlow, zo meldt 1908. De negentienjarige goalie wordt al een tijdje intensief gevolgd door de Rotterdammers, die een eerste bod aan het voorbereiden zijn.

Andreev maakte in Bulgarije de overstap vanuit de jeugdopleiding van Botev 57 naar Levski Sofia, waar hij uiteindelijk zijn definitieve doorbraak beleefde. Inmiddels heeft de jonge doelman 89 officiële duels achter zijn naam staan, waarin hij 53 keer de nul wist te houden.

De waarde van Andreev wordt op dit moment geschat op twee miljoen euro. Feyenoord wil Andreev voor de langere termijn vastleggen, want hij wordt gezien als de opvolger van Bijlow, die op het punt staat om zijn transfer naar Southampton af te ronden. 'De doelman staat in Europa bekend om zijn allround kwaliteiten als keeper', schrijft 1908 over Andreev.

Naast Andreev heeft Feyenoord ook contact gehad met de zaakwaarnemer van Nick Olij, die ook in beeld is als mogelijke vervanger van Bijlow. "Er is contact geweest tussen Feyenoord en mijn zaakwaarnemer. Dat wist ik al een tijdje, maar ik vond dat niet gepast om vrijdag te melden. De focus moest op de wedstrijd zijn, niet op mij", vertelde Bijlow na de stadsderby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord (1-1).

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!