Miljoenendeal met Roma over Zalewski 'niet herkend' bij PSV

Miljoenendeal met Roma 'niet herkend' bij PSV: 'Zalewski twijfelt over transfer'

26 augustus om 08:00

PSV blijft werken aan de komst van Ko Itakura én Nicola Zalewski. In de 22-jarige Pool van AS Roma ziet de regerend landskampioen meer dan een linksback, schrijft het Eindhovens Dagblad.

PSV verwacht met de aanvallend ingestelde Zalewski de problemen op de linksbackpositie op te lossen, maar ziet in hem óók een optie op linksbuiten. Daar ontstaat vanaf de winter een vacature, als Hirving Lozano de overstap maakt naar de Amerikaanse club San Diego FC.

Italiaanse media pakten zondagochtend uit met het nieuws dat Zalewski op weg is naar PSV, dat een akkoord zou hebben bereikt met Roma over een transfersom van negen miljoen euro. Dat nieuws wordt vooralsnog 'niet herkend' in het Philips Stadion, aldus het ED. De hoofdrolspeler lijkt zelf ook nog te twijfelen.

De Braziliaanse linksback Renan Lodi geldt als het belangrijkste alternatief. Zijn club Al Hilal zou mee willen werken aan zijn vertrek op huurbasis. Verder werkt PSV koortsachtig aan de komst van Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach). Hij krijgt de voorkeur boven FC Nordsjaelland-verdediger Adama Nagalo.

'Of er moet komende week nog iets geks gebeuren', voegt het Eindhovens Dagblad eraan toe, verwijzend naar een mogelijk niet te weigeren bod op Olivier Boscagli, Johan Bakayoko, Jerdy Schouten of Joey Veerman.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!