'Beoogd opvolger Bijlow lijkt te duur voor Feyenoord'

'Beoogd opvolger Bijlow lijkt te duur voor Feyenoord'

25 augustus om 13:51
Laatste update: 25 augustus om 22:11

De kans dat Nick Olij naar Feyenoord gaat wanneer Justin Bijlow naar Engeland is vertrokken lijkt erg klein, zo meldt ESPN-verslaggever Sinclair Bischop. De Sparta-keeper lijkt te duur voor de Rotterdamse topclub.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Bijlow de overstap naar Southampton FC maakt. Hierom is Feyenoord op zoek naar een vervangende tweede doelman. De naam van Olij viel snel in De Kuip, maar volgens Bischop lijkt de goalie niet te komen.

"Als je dan je oor dan bij Feyenoord te luister legt, is hij én te duur én gaat Feyenoord misschien ook wel gewoon proberen een vervanger te halen die dan gewoon tweede keeper is", vertelt de verslaggever bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN

Met Timon Wellenreuther en Bijlow hebben de Rotterdammers volgens Bischop twee eerste keepers in huis. "Misschien zijn ze allebei te goed voor de bank. Dan zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld Eloy Room, een speler die transfervrij is. Er moet een vervanger komen, maar de naam van Olij die lijkt toch wel wat te duur. Het ziet er niet uit dat Feyenoord hem gaat halen", aldus Bischop.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!