Vriend Monica Geuze naar Almere City

Transfer naar Nederland te pakken: vriend Monica Geuze tekent bij Eredivisionist

25 augustus om 12:30

Almere City heeft met James Lawrence een nieuwe verdediger binnengehaald. De Welshman tekent voor twee seizoenen bij de ploeg van Hedwiges Maduro.

Lawrence verhuisde op jonge leeftijd met zijn ouders naar Nederland en kwam in de jeugd uit voor Ajax en Sparta Rotterdam. Uiteindelijk brak de Welshman nooit door in Nederland. Zijn debuut in het profvoetbal maakte hij voor AS Trencin. Ook kwam hij uit voor clubs als RSC Anderlecht, Sankt Pauli en FC Nürnberg. Bovendien speelde hij elf interlands voor Wales.

De verdediger is in zijn nopjes met zijn transfer. "Ik heb er zin in om aan de slag te gaan", klinkt het op de clubsite van Almere. "Ik wilde graag in Nederland voetballen en Almere City FC is een ambitieuze club met mooie plannen. Ik ga hard werken om daar aan bij te dragen."  Ook technisch directeur Johan Hansma is blij met de komst van Lawrence. "Dit omdat we graag de achterhoede wilden versterken met een ervaren verdediger die ook leiderschapskwaliteiten in zich heeft."

Lawrence is ook buiten het voetbal inmiddels geen onbekende meer. Dat komt door zijn relatie met Monica Geuze, die eerder een relatie had met Lars Veldwijk. De relatie met de Nederlandse bekendheid is vermoedelijk een van de redenen waarom de 32-jarige Welshman graag in Nederland wilde voetballen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!