PSV legt bod neer bij AS Roma voor Zalewski

'PSV legt miljoenenbod neer bij AS Roma, international denkt na over transfer'

25 augustus om 08:36
Laatste update: 25 augustus om 10:04

PSV heeft een bod van negen miljoen neergelegd bij AS Roma voor de diensten van Nicola Zalewski, zo meldt Gianluca Di Marzio. De Poolse linksback denkt na over een mogelijke stap naar Eindhoven. 

Bij PSV is men hard op zoek naar verdedigende versterkingen. Zalewski is al langer in beeld bij de clubleiding en nu is er een bod uitgebracht op de Pools international. Naast een linksback moeten er ook nog een rechtsback en centrale verdediger worden aangetrokken door technisch directeur Earnest Stewart. Eerder waren Robin Gosens, Owen Wijndal en Patrick van Aanholt in beeld in Eindhoven voor de linksbackpositie. 

Het contract van Zalewski bij AS Roma loopt over één jaar af. De Pool vertegenwoordigt een marktwaarde van ongeveer twaalf miljoen euro. Naar verluidt is dat ook het bedrag dat de Italianen willen ontvangen voor de linksback. Eerder was ook Napoli in de markt voor de handtekening van Zalewski, maar op dit moment lijkt PSV de favoriet om de Pools international los te weken bij AS Roma.

De laatste jaren speelde Zalewski bij de Italiaanse ploeg als een aanvallend ingestelde linksback. Hij kon echter nooit rekenen op een vaste basisplaats. Deze zomer speelde Zalewski met Polen op het EK tegen het Nederlands elftal. PSV-trainer Peter Bosz kan op dit moment alleen beschikken over linksback Fredrik Oppegaard, want Mauro Júnior en Sergiño Dest liggen voorlopig uit de roulatie.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!