James Rodríguez terug naar Spanje

Groot nieuws in Spanje: 'James Rodríguez gaat terugkeren naar Spaanse hoofdstad'

24 augustus om 21:50

Rayo Vallecano maakt aanstalten om James Rodríguez deze zomer te contracteren. Dat weet het Spaanse Marca. De aanvallende middenvelder is transfervrij nadat hij zijn contract bij São Paulo liet ontbinden.

Volgens de Spaanse krant verblijft James Rodríguez momenteel al in Madrid. Hij zou een terugkeer naar de Spaanse hoofdstad ambiëren, mede omdat hij de stad en La Liga goed kent uit zijn tijd bij Real Madrid. Rayo Vallecano moet enkel nog wat financiële zaken oplossen, voor het de transfer van de middenvelder kan afronden.

Rodríguez is transfervrij sinds zijn vroegtijdige vertrek uit de Braziliaanse competitie. Over belangstelling had hij echter niet te klagen. Op de meest recente versie van de Copa América maakte de Colombiaan grote indruk met zijn vaderland. Colombia schopte het tot de finale, die uiteindelijk verloren ging tegen Argentinië (1-0). Het sterke eindtoernooi leverde Rodríguez 'enorme belangstelling uit Europa' op, meldt Marca.

Na avonturen bij onder andere FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern München, Everton, Al Rayyan, Olympiakos en São Paulo lijkt de Colombiaan nu te kiezen voor Rayo Vallecano, dat het meest concreet werd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!