AC Milan-target Vos afwezig bij Ajax

Vos ontbreekt door transferperikelen bij Ajax: 'De vraag is of het rond komt'

24 augustus om 17:38

Silvano Vos ontbreekt zaterdag in de uitwedstrijd van Jong Ajax tegen FC Eindhoven. Dat heeft alles te maken met transferperikelen, bevestigt trainer Frank Peereboom.

Vos staat in de nadrukkelijke belangstelling van AC Milan. "Er speelt misschien het een en ander", erkent Peereboom tegenover ESPN. De coach van Jong Ajax heeft er geen problemen mee. "Het contact met hem is goed. We hebben voor deze wedstrijd besloten om het niet te doen."

Dat Vos niet speelt, heeft volgens Peereboom ook te maken met risicomijding. "Misschien loopt hij wel iets op. Hij heeft wel gewoon doorgetraind, maar dan moet je nu een keuze maken. Er speelt wat, alleen de vraag is of het rond komt. Die jongen moet fit en rustig zijn en dan maken we op 2 september de balans op."

Intern is Vos open over zijn mogelijke vertrek bij Ajax. "Hij praat mij wel bij, maar dat blijft tussen ons", aldus Peereboom. "Ik heb een goede band met hem en dat wil ik graag zo houden. Als er nieuws is, dan zal dat via andere kanalen of de technisch directeur (Alex Kroes, red.) naar buiten komen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!