Atlético strikt Musso en niet Benítez

'PSV-doelman Benítez kan gewilde transfer vergeten na Atlético-nieuws'

24 augustus om 15:52

PSV-doelman Walter Benítez kan een streep zetten door een transfer naar Atlético Madrid zetten. Los Colchoneros zijn doorgeschakeld en naderen een akkoord met Atalanta Bergamo over een overgang van Juan Musso.

Benítez had zijn zinnen gezet op een vertrek bij PSV, toen duidelijk werd dat Atlético hem op het oog had. De Argentijn diende zelfs een vertrekwens in op het moment dat de Spanjaarden zich met een bod in Eindhoven meldden. Die aanbieding was volgens PSV veel te laag. Intussen heeft Atlético niet stil gezeten en is er een akkoord met Atalanta in de maak.

De dertigjarige Musso, landgenoot van Benítez, lijkt op huurbasis naar Atlético te verkassen. De Spaanse topclub bedingt volgens transfergoeroe Fabrizio Romano een verplichte koopoptie als er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. Musso is al persoonlijk akkoord met Atlético, het is wachten op groen licht van Atalanta. Naar verluidt willen de Italianen eerst een vervanger in huis hebben.

Musso zal bij Atlético de tweede doelman worden, achter Jan Oblak. De Argentijn keept sinds 2021 bij Atalanta, waar hij een vaste waarde is.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!