Arsenal heeft verdediging én aanval op orde en aast op revanche

Arsenal heeft verdediging én aanval op orde, Villa rekent op Oranje-beul

24 augustus om 15:00
Laatste update: 24 augustus om 15:11

ADVERTORIAL - Arsenal gaat zaterdag op bezoek bij het onvoorspelbare Aston Villa en daarmee staat de volgende Premier League-topper al direct op de agenda. The Gunners zijn samen met Manchester City titelfavoriet, maar moeten wel een goed resultaat zien te boeken in Birmingham, iets wat het afgelopen seizoen niet lukte. TOTO staat klaar met fraaie Specials voor deze heerlijke wedstrijd!

Verdediging en aanvoer valt in de prijzen

Arsenal werd het afgelopen seizoen tweede in de Premier League en wist onlangs maar liefst vijf spelers af te leveren in het Premier League-elftal van het jaar. David Raya, William Saliba, Gabriel, Martin Odegaard én Declan Rice werden de besten in hun positie. Arsenal kreeg slechts 29 tegendoelpunten te verwerken in 38 wedstrijden en ook de Premier League-start begon goed: met een 2-0 zege op Wolves werd de nul gehouden.

Aan de kant van de bezoekers heeft Bukayo Saka het op de heupen. De vleugelspeler scoorde het afgelopen weekend met een flitsende actie en ook Aston Villa zal zich enigszins zorgen maken. Wint Arsenal en maakt Saka een goal? Dan pak je 3.65 keer je inleg. Heb je meer vertrouwen in Kai Havertz, die de spitsenpositie op een unieke manier invult? Winst van Arsenal en een goal van de Duitser levert je dezelfde quotering op: 3.65.

Villa rekent op Oranje-beul

Aan de kant van Villa wil Watkins zijn sterke vorm van de zomer doorzetten. De Engelsman dompelde Oranjeharten nog in rouw op het EK met een treffer in de slotminuut en gaat op zoek naar zijn eerste treffer in het nieuwe seizoen. Wint Villa en scoort Watkins? Dan pak je acht keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust