Ten Hag heeft opnieuw harde boodschap voor Sancho bij Man United

Ten Hag moet weer slecht nieuws brengen bij United: 'Ik moet keuzes maken'

24 augustus om 13:14

Jadon Sancho is met Manchester United afgereisd naar Brighton, maar de buitenspeler is opnieuw geen onderdeel van de wedstrijdselectie. Erik ten Hag heeft kort gereageerd op dat nieuws.

Ten Hag maakte eerder deze zomer duidelijk dat hij Sancho in genade had aangenomen bij United, nadat de twee vorig seizoen overhoop lagen met elkaar. In het Community Shield-treffen met Manchester City mocht de Engels international nog invallen, maar tegen Fulham had Ten Hag geen plek voor hem in de wedstrijdselectie. Dat is ook tegen Brighton & Hove Albion het geval. Desondanks is Sancho dus wel aanwezig in het American Express Community Stadium.

In gesprek met TNT Sports legt Ten Hag uit waarom hij Sancho buiten zijn selectie laat. "We hebben een volledige selectie nodig en Jadon hoort daarbij. Maar ik moet keuzes maken en hij moet vechten voor zijn plaats. We bekijken het per wedstrijd, maar we willen iedere positie dubbel bezet hebben, want het wordt een lang seizoen."

Het treffen tussen Brighton en United gaat om 13.30 uur van start. Bij de thuisploeg zijn Bart Verbruggen en Mats Wieffer afwezig. Joël Veltman en Jan Paul van Hecke verschijnen aan de aftrap. Joshua Zirkzee begint bij Man United opnieuw op de bank, net als Matthijs de Ligt.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!