'Duidelijk Manchester United veegt miljoenenbod uit Napels resoluut van tafel'

'Duidelijk Manchester United veegt miljoenenbod uit Napels resoluut van tafel'

24 augustus om 12:17
Laatste update: 24 augustus om 12:19

Napoli heeft een poging gewaagd om Scott McTominay los te weken bij Manchester United, zo meldt Fabrizio Romano. De Serie A-club zou een bod van 25 miljoen euro hebben neergelegd op Old Trafford, maar dat was niet genoeg om The Red Devils te overtuigen.

Een vertrek van McTominay lijkt bespreekbaar voor Erik ten Hag en Manchester United, nu de club druk bezig is met het binnenhalen van Paris Saint-Germain-middenvelder Manuel Ugarte. Onder meer Romano meldt nu dat Napoli concreet in de markt is voor McTominay. United zou dus zelfs al een bieding ter waarde van 25 miljoen euro hebben ontvangen.

Daar gaat de winnaar van de FA Cup van afgelopen seizoen echter niet mee akkoord. Man United eist meer dan dertig miljoen euro, wil het McTominay van de hand doen. De middenvelder zit daardoor gewoon op de bank als de formatie van Erik ten Hag zaterdag op bezoek gaat bij Brighton & Hove Albion. Een snelle deal is echter niet uitgesloten, zo klinkt het.

McTominay speelt al sinds zijn vijfde voor Manchester United. De 27-jarige controleur kwam tot dusver tot 254 wedstrijden in het shirt van The Red Devils. Daarin was hij 29 keer trefzeker en gaf hij acht assists. Afgelopen seizoen maakte McTominay een aantal belangrijke goals voor United.