Bellingham uit frustratie over blessure

Bellingham geeft signaal af: 'Ben erg gefrustreerd, ik haat niets meer dan dit'

24 augustus om 11:55
Laatste update: 24 augustus om 12:07

Jude Bellingham heeft gereageerd op de blessure die hem de komende maand aan de kant houdt. De Engelsman is 'erg gefrustreerd' en suggereert dat de kwetsuur een signaal van zijn lichaam zou kunnen zijn.

Vrijdag werd duidelijk dat Bellingham minimaal een maand aan de kant staat door een blessure aan zijn rechterbeen. Nu reageert de 21-jarige middenvelder daar zelf op op social media. 'Ik haat niets meer dan wedstrijden missen, maar ik probeer het van de positieve kant te bekijken', zo begint Bellingham op X. 'Misschien vertelt mijn lichaam me op deze manier dat ik wat meer rust nodig heb na een druk jaar.'

'Ik ben erg gefrustreerd, maar ik zal de jongens als fan steunen totdat ik weer bij ze kan zijn in mijn beste en sterkste vorm. Bedankt voor al jullie berichten', besluit Bellingham. Real Madrid hoopt op 14 of 15 september weer over de Engelsman te kunnen beschikken, als het op bezoek gaat bij Real Sociedad. De duels met Real Valladolid en UD Las Palmas zal Bellingham sowieso missen, net als de Nations League-wedstrijden van Engeland tegen Ierland en Finland.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!