'Feyenoord-target Olij wil hogerop'

'Feyenoord-target' hoopt nog altijd op stap hogerop: 'Dit nu al vaker meegemaakt'

24 augustus om 08:57

Nick Olij hoopt nog altijd een stap hogerop te maken. Dat laat de doelman van Sparta weten in gesprek met RTV Rijnmond. De sluitpost wordt gelinkt aan Feyenoord als vervanger van de mogelijk vertrekkende Justin Bijlow.

Bijlow is hard op weg om Feyenoord achter zich te laten voor een avontuur bij Southampton. Olij moet de opvolger van de sluitpost worden in De Kuip. "Ik heb al anderhalf jaar meermaals aangegeven dat ik graag een stap wil maken", laat de doelman weten voor de camera van Rijnmond. "Ik heb dit nu al meerdere malen meegemaakt op deze manier. Door de jaren heen word je daar wel rustiger in."

Of een vertrek van Bijlow inderdaad gevolgen heeft voor Olij durft de doelman niet te zeggen. "Dat gaan we zien", klinkt het. De sluitpost benadrukt dat er nog geen contact is tussen hem en Feyenoord. "Ik ga niets invullen over dingen waar ik nog niks over heb gehoord. Daar nu vragen op beantwoorden vind ik onlogisch. Op dit moment speel ik voor het logo dat ik op mijn borst heb, daar doe ik mijn uiterste best voor. Nogmaals, ik speel nu hier."

Saillant detail is dat Sparta en Feyenoord het zondag op Het Kasteel tegen elkaar opnemen. Olij hoopt op een goed resultaat tegen het elftal van Brian Priske. "Afgelopen twee jaar hebben we goed partij kunnen bieden, dat willen we dit jaar weer laten zien."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!